Skip to the main content.
BÖRJA ANVÄNDA I DIN SALONG (0 KR)
BÖRJA ANVÄNDA I DIN SALONG (0 KR)

LADDA NER PRISLISTA

BOKA SAMTAL

2 minuters läsningstid

Beauty M. uppskattar ett system med bokning och betalning på ett ställe

Beauty M. ligger i Spørring i närheten av Trige, en mysig stad några kilometer norr om Aarhus i Danmark. Här driver Metteline både behandlingskliniken Beauty M. där hon erbjuder nagel, frans och vaxbehandling, och Beauty M. Academy. Där håller hon olika kurser och utbildar nagelteknologer som vänder sig till de som själva drömmer att jobba inom skönhetsindustrin. Hon har haft salongen i tre år men har jobbat inom nagelbranschen i över 13 år. Och det är en industri som Metteline säger har ändrats otroligt mycket under de 13 år som hon varit verksam, med många fler olika typer av kunder jämfört med förr.

Metteline var en av de första på den danska marknaden att visa oss det förtroende som ofta krävs för att byta ett gammalt system mot ett nytt. En ändring som hon absolut inte ångrar och som vi är henne evigt tacksamma för.

BOOK SALON ÄR ENKELT OCH FUNGERAR SOM DET SKA

Med så mycket att göra och visa andra behöver man ett bokningssystem som tar över en stor del av administrationen och många av de underliggande faktorer som krävs för att driva ett framgångsrikt företag. Det är här som Book Salon kommer in i bilden.

Faktum är att Book Salon erbjuder allt det där praktiska som en salong behöver, något som Metteline säger är en av de fördelar som sektorn i sin helhet kan få från Book Salon som system:

"Det är ett jätteenkelt system och lätt att använda, både för bokning och betalning och jag sparar tid eftersom allt finns i samma system: både bokning, kassa och betalterminaler finns på ett ställe och fungerar utan att störa varandra."

KUNDTJÄNSTEN ÄR OCKSÅ ENORMT VIKTIG

Metteline hyllar också Book Salons kundtjänst och deras inställning till att lyssna på och införa kunders förslag på funktioner som kan göra Book Salons service ännu bättre:

"Kundtjänsten kan faktiskt inte vara bättre även om det finns en funktion som skulle vara väldigt praktisk men de håller redan på att implementera det. Det är väldigt viktigt att du som kund känner att vi lyssnar på vad du säger."

På Book Salon sätter vi också stort värde på våra kundtjänstmedarbetare eftersom de mer än något annat är vårt ansikte utåt. Vi vill att vår kundtjänst ska vara både snabb och effektiv och ta hand om våra kunder utan att vara nedlåtande till dem, eftersom kunder är mycket mer än någon vi kan tjäna pengar på för att vårt företag ska fungerar så bra som möjligt. Devisen för vårt företag är: "Vi lyckas när du lyckas" - och vi vill att det ska synas i den service vi erbjuder våra kunder.

Oavsett om du är entreprenör med många järn i elden och en lång bakgrund i branschen, just har satt igång eller äger mer än en salong har Book Salon alla funktioner du behöver! Faktum är att vi är så säkra på vår produkt att vi erbjuder en GRATIS-version du kan använda så länge du vill - och när du tycker att det är dags kan du uppgradera till PRO-versionen där allt ingår. Det finns alltså ingen anledning att inte byta redan idag.​

FORTSÄTT ATT UTFORSKA BOOK SALON

Bytarens guide är skriven för entreprenörer som vill få sina företag att växa, spara pengar jämfört med sina befintliga system eller få mer information om Book Salons funktioner och hur man byter system. Det går också att boka en gratis demo online. Vill du byta din fysiska bokningskalender av papper till ett elektroniskt bokningssystem? Du kan börja redan idag!

LADDA NER BYTARENS GUIDE   BÖRJA NU (0 KR)

       

Book Salon online booking system for beauty salons

Hur gör jag mitt företag lönsamt? (Utan att behöva ägna all min fritid åt det)

Formeln nedan bör betraktas som hörnstenen i prissättningen. Du har naturligtvis ingen kontroll över momssatsen, men i övrigt är prissättningen till...

Read More
Book Salon online booking system for beauty salons

Hur får jag fler extremt nöjda kunder?

Framgångsrika salonger kan ha kunder som reser många timmar för att komma just dit. Det är något speciellt med sådana här salonger som du inte kan...

Read More

Salongsägaren Heidi: ”Allt som får oss frisörer att se professionella ut är bra!"

Heidi Morelius driver två hårsalonger i Esbo med namnet ”Frissan” som fokuserar sig på hårklippningar, hårvård och frisyrer. De använder sig endast...

Read More