Skip to the main content.
BÖRJA ANVÄNDA I DIN SALONG (0 KR)
BÖRJA ANVÄNDA I DIN SALONG (0 KR)

LADDA NER PRISLISTA

BOKA SAMTAL

2 minuters läsningstid

Destination Highlights 2022 – inspiration och glam

Den 23-24 september var Book Salon på Destination Highlights Nordic XPO i Arlandastad. Mässan, som arrangerades av Frisörföretagarna, hade över 70 utställare och besöktes av drygt 3000 personer per dag. Det fanns även internationella stjärnfrisörer på plats och det blev två dagar och kvällar av shower, visningar, look & learn och seminarier. På lördagskvällen blev det även en glamorös galamiddag!

Nina från Book Salons team var på plats på mässan. Hon säger att det alltid är trevligt att ställa ut, känna av atmosfären och få träffa alla i branschen eftersom hon själv tidigare arbetat som frisör med en utbildning inom skönhet och smink. Hon säger att ”det alltid är inspirerande att lära sig om nyheter inom branschen och upptäcka nya trender”. Hon har tidigare själv besökt mässor över hela världen som frisör, till exempel i Barcelona och Ryssland, men detta var första gången på en internationell mässa som utställare. Något som Nina uppskattade med att stå på andra sidan bordet var att få direkt feedback från kunder, som i sin tur kan användas för att utveckla nya funktioner av vårt bokningssystem.

image2Mikael, Nina, Felix och Seppo från Book Salons team

 

ENKELT BOKNINGSSYSTEM MED ALLT-I-ETT

Teamet på plats fick möjlighet att ha flera demos i montern. Kunderna uppskattade verkligen enkelheten av mjukvaran och blev överraskade över att se hur integrerat systemet är med betalningstjänsten. Nina tycker att vi på Book Salon förstår de problem man kan stå inför som frisör, tack vare att flera av oss faktiskt själva har jobbat inom branschen. Därför är vi verkligen fokuserade på att utveckla vår tjänst enligt kundernas önskemål och känner att ett enkelt bokningssystem, som kan ge dig allt du behöver från ett enda företag, är det bästa valet. Alla vill spara tid och att ha allt-i-ett är en klar fördel. Särskilt om du är ensamföretagare med flera olika kontrakt med olika leverantörer för att det ska gå ihop.

Besökarna verkade också uppskatta tävlingen som fanns i Book Salons bås där man kunde vinna ett mycket eftertraktat hårstylingsverktyg som har varit utsålt på flera ställen!

image1-1Book Salons team på galamiddag!

 

GALAMIDDAG MED VISNING

Nina tycker att alla väldigt trevliga och att det var en riktigt bra vibe på Destination Highlights. Andra utställare kom över och hälsade på, vilket alltid uppskattas! Ett stort plus var självklart också att många var intresserade av Book Salons system. På lördagskvällen var det en galamiddag med show där man verkligen kunde inspireras av nya trender och samtidigt få umgås med de andra utställarna och besökare!

Stort tack för den här gången och vi ser fram emot nästa tillfälle!


Book Salon är en molnbaserad mjukvara som ger dig en bokningssida, betalterminal, kassa och försäljningsrapporter i ett enda system. Man kan också välja att lägga till en hemsida med domän genom oss och vi tar inte ut extra avgifter om du lägger till fler medarbetare eller entreprenörer (hyrstolar) till din salong. Du kan till och med bjuda in din revisor till systemet, där de kan få tillgång till dina försäljningsrapporter och spara dig en extra uppgift som finns på din to-do lista.

BOKA SAMTAL BÖRJA NU (0 KR)

 

Book Salon online booking system for beauty salons

Hur gör jag mitt företag lönsamt? (Utan att behöva ägna all min fritid åt det)

Formeln nedan bör betraktas som hörnstenen i prissättningen. Du har naturligtvis ingen kontroll över momssatsen, men i övrigt är prissättningen till...

Read More
Book Salon online booking system for beauty salons

Hur får jag fler extremt nöjda kunder?

Framgångsrika salonger kan ha kunder som reser många timmar för att komma just dit. Det är något speciellt med sådana här salonger som du inte kan...

Read More

Salongsägaren Heidi: ”Allt som får oss frisörer att se professionella ut är bra!"

Heidi Morelius driver två hårsalonger i Esbo med namnet ”Frissan” som fokuserar sig på hårklippningar, hårvård och frisyrer. De använder sig endast...

Read More