Skip to the main content.
BÖRJA ANVÄNDA I DIN SALONG (0 KR)
BÖRJA ANVÄNDA I DIN SALONG (0 KR)

LADDA NER PRISLISTA

BOKA SAMTAL

2 minuters läsningstid

PARADISE HADE INTE KUNNAT KLARA SIG UTAN ETT BOKNINGSSYSTEM LÄNGRE

Det är åtta yrkesutövare som jobbar i studion och de kan inte föreställa sig att klara sig utan ett bokningssystem längre.

IMG-20211210-WA0001

 

Paradise Tattoo & Piercing, ett företag som specialiserar sig på tatueringar och piercingar, började använda Book Salon Pro i augusti 2021. Ägarna Jussi Ranta och Kalle Koo har jobbat tillsammans sedan 2003. Utöver ägarna har företaget sex tuffa anställda: tre tatuerare och tre piercare.

Ranta säger att han inte skulle kunna föreställa sig att klara sig utan ett bokningssystem längre eftersom butiken har flera dussin kunder per dag.


BRANSCHEN ÄR I ETT SKIFTE – TATUERINGAR ÄR INTE LÄNGRE ETT STIGMA

 

“Branschen har utvecklats mycket under de senaste åren, då tv-program relaterade till tatueringar har tagit bort fördomar relaterade till branschen. Tatueringar har lyfts från subkulturer och blivit mycket vanligare bland olika typer av människor. Antalet yrkesutövare har förmodligen ökat tiofaldigt under de senaste tjugo åren. Tatuerare specialiserar sig mer i sin egen genre, vilket gör det lättare för kunder att hitta passande talanger, berättar Ranta.

“Inom piercingar har kundkretsen också ändrats mycket. Traditionella piercingar görs mer och mer! Utbudet av smycken i guld och sten har också ökat mycket de senaste åren, tillägger Ranta.


 

“HELA BOOK SALON-SYSTEMET FUNGERAR OCH ÄR LÄTT ATT ANPASSA”

 

“Book Salon har fungerat bra i vår studio. I början tog det tid att lära sig systemet, men vi fick alltid hjälp när vi behövde det. Bytet var intensivt, men i slutändan gick det lättare än jag hade förväntat mig! Bokföringsrapporterna och kontona fungerar utan problem, säger Ranta.

Book Salon erbjuder gratis rådgivning för idriftsättning. För att spara tid för ägaren är det möjligt att ge tillgång till Book Salon-systemet till bokföraren.

Tjänsterna för piercare så väl som presentkortsförsäljning sker genom Book Salons tjänst på företagets hemsida. Tatuerare registrerar sina kunders bokningar i Book Salons bokningskalender, i alla fall för tillfället. Ranta kom på en lösning eftersom det är svårt att bestämma i förväg längden på tidsperioder för tatueringar, vilket är väldigt utmärkande för branschen.

Paradise drar också fördel av arbetsskiftshanteringen och rapporterna i Book Salon-systemet. Ranta säger att det har varit smidigt att lägga till och justera produkter och tjänster.

“Kundsupporten har varit bra, och hjälp har funnits när vi än behövde det. Det har också varit trevligt att Book Salon var i kontakt med oss i början för att se till att allt fungerade och om det fanns några frågor. Vi kände att de verkligen brydde sig om oss.


FORTSÄTT ATT UTFORSKA BOOK SALON

 

Har du några funderingar? Du kan kolla in den kostnadsfria versionen av systemet genom knappen nedan. Du kan också boka en kostnadsfri demonstration på distans för att få en närmre titt på hur din studio kan dra fördel av Book Salon-systemet. Att delta i presentationen binder dig inte till något. 

 

BOKA DEMO

BÖRJA NU (0 KR)


Book Salon online booking system for beauty salons

Hur gör jag mitt företag lönsamt? (Utan att behöva ägna all min fritid åt det)

Formeln nedan bör betraktas som hörnstenen i prissättningen. Du har naturligtvis ingen kontroll över momssatsen, men i övrigt är prissättningen till...

Read More
Book Salon online booking system for beauty salons

Hur får jag fler extremt nöjda kunder?

Framgångsrika salonger kan ha kunder som reser många timmar för att komma just dit. Det är något speciellt med sådana här salonger som du inte kan...

Read More

Salongsägaren Heidi: ”Allt som får oss frisörer att se professionella ut är bra!"

Heidi Morelius driver två hårsalonger i Esbo med namnet ”Frissan” som fokuserar sig på hårklippningar, hårvård och frisyrer. De använder sig endast...

Read More